Sergiu Sechelariu: „Apel la responsabilitate si cumpatare!”

Din neputință și lipsă de soluții, actuala administrație propune îndatorarea Municipiului Bacău cu suma de 70 milioane euro printr-un credit pe termen de 15 ani” a declarat astazi Sergiu Sechelariu.

De parcă împovărarea cetățenilor băcăuani nu era suficientă,se vine în fața Consiliului Local Bacău ,de către cei care consolidează o groapă fără viitor cu suma de 1 milion de euro,cu o altă propunere fantasmagorică și anume un credit pe 15 ani în valoare de 70 miioane euro .

Justificările pentru necesitatea acestuia nu sunt credibile” a mai spus Sergiu Sechelariu.

Singura realitate credibilă este incompentența ultimilor admnistrații , pentru că vedem proiecte începute în perioada 2014-2022 și nefinalizate încă consecința fiind creșterea cotelor de participare ale Municipiului Bacău și care au ajuns în prezent de până la 60%.

Lista de obiective care ni se propune pentru a fi modernizate din credit, începând cu anul 2023 nu este o listă de obiective prioritare pentru orașul nostru.

Din aceste motive , fac un APEL LA RESPONSABILITATE ȘI CUMPĂTARE consilierilor locali și să voteze acest proiect de hcl exclusiv în interesul cetățenilor băcăuani!” a spus acesta in incheiere.

Share:

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.