Criptomoneda Terra LUNA și-a pierdut 99% din valoare!

În marea goană după aur de la mijlocul secolului XIX, cine a făcut cei mai mulți bani? Sutele de mii de oameni care au venit in California după aur? Foarte puțini, majoritatea dintre eu au plecat mai săraci decât au venit! Au făcut foarte mulți bani producătorii de unelte pentru sapat si mineri!? Acum sunt cca. 4000 de criptomonede, dar mai puțin de 200 guverne. Peste 95% dintre aceste criptomonede nu vor mai exista în 10 – 15 ani.

Criptomoneda Terra (LUNA) și-a pierdut peste 99% din valoare într-un timp record de doar 24 de ore, făcând să dispară averile unor investitori în monedă virtuală, scrie The Independent. Terra era anterior una dintre cele mai valoroase 10 criptomonede din piață, iar luna trecută atinsese un vârf de 120 de dolari pe unitate. Ieri, prețul scăzuse sub 1 dolar pe unitate.

Știu că tentația pentru îmbogățire rapidă și ușoară este mare. Mulți cred ca este posibil, fără să chestioneze cum? ,de ce?, doar pentru ca văd câțiva care au avut noroc și vorbesc cel mai mult, restul de 99% cu siguranță regretă în tăcere.

Nu vă amăgiți, vă rog! Independența financiară se obține în timp, 10-15 ani, cu economii și investiții lunare într-un portofoliu diversificat de acțiuni, obligațiuni și companii private, indirect prin fonduri mutuale, sau direct prin ETF-uri pe index bursier din mai multe piețe. Nimic nu poate bate disciplina pe termen lung. Randamentul pe unitate de risc este cel mai bun. Restul este amăgire, iar majoritatea celor care încearcă să se îmbogățească rapid prin speculă, fără sa genereze valoare reală, rămân săraci toata viața.

Share:

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.