Pierdut „transparenta”. O declar nula!

Ce transparenta era in aer prin staff-ul de campanie al userismului local din 2020, ce viziune imbuibata cu transparenta ni se baga in vene de actualul edil in campania oamenilor noi din Bacaul anului 2020, ce transparent era Luci la auzul intrebarilor acelor bacauani pe care ii intalnea in strada. Ce vremuri.

Ce blamata era lipsa transparentei din tabara PSD-ului in acel an de gratie 2020, ce degete aratatoare erau indreptate catre mafia PSD care isi angaja neamurile si gasca de partid in functiile publice, ce transpiratii il luau pe Luci cand ne garanta transparenta viitorilor patru ani la conducerea Bacaului.

S-a facut praf transparenta braileanului in primele doua luni de mandat pe cand nu a dorit sa ne explice cum Avram nu avea diploma desi stia asta. A facut ceva pe ea transparenta la atribuirea contractelor directe pe care le-a incredintat de capul lui fara sa explice asta presei care ii tot punea intrebari.

S-a rahatit pe ea transparenta si luna asta cand a pus in discutie marirea taxelor locale. In ce sens? A anuntat pe 8 decembrie ca vrea sa mareasca taxele si dezbaterea publica trebuia sa fie tot pe 8 decembrie. Cum ar veni, dimineata bacauanul trebuia sa vada proiectul pus pe site-ul primariei si pana seara sa se deplaseze la sediul primariei pentru a depuse sesizari cu privire le el. Stati ca si asa ar fi fost cumva un SF abordabil daca bacauanii ar avea aripi. Problema e ca proiectul a fost pus pe site-ul primariei pe 11 decembrie si sesizarile trebuiau sa vina pana pe maxim 8 decembrie. Nu-i asa ca-i faina transparenta lui Luci?

Foto: zdbc.ro

Pana sa ne dezmeticim, riscam sa ne fie marite taxele chiar daca braileanul a castigat alegerile si pe motivul ca le va scadea, daca nu avem consilieri care sa fie atenti la astfel de demersuri.

Foto: zdbc.ro

Mai avem un an si jumatate si vom fi chemati la vot. Speram sa nu mai zarim „transparenta” lui Luci pe panourile de campanie si punctul rosu din sigla USR-ului sa se transforme in praf si pulbere. Pierdut transparenta. O declar nula!

Share:

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.