Uite piata, nu e piata. In Magura se inaugureaza obiectivele doar pe facebook?

Am aflat in luna august ca in comuna Magura s-a infiintat o micropiata pentru producatorii locali. Chiar am preluat si noi anuntul facut de primarul Costras si l-am laudat pentru initiativa. Anuntul a fost facut pe facebook dupa cum vedeti mai jos:

„Micropiata este infiintata in satul Crihan” anunta in vara Primaria Magura prin vocea primarului. Am tot asteptat sa vedem si producatorii la tarabele amplasate (a se vedea in foto) dar acestia nu au aparut. Intre timp se facu luna noiembrie si producatorii nu mai au ce legume si fructe proaspete sa vanda in locul cu pricina pentru ca iarna bate la usa. La usa a batut si un anunt facut de DSP Bacau care ne informeaza ca primarul Costras, edilul Primariei Magura „are in plan infiintarea unei micropiete in comuna Magura”. Pardon?

Imagiile din postarea Primariei facuta in luna august cica ar reprezenta locul de odihna si parcul pentru copii. Obiectivul nu functioneaza. Dar practic DSP ne spune ca nici nu exista si Primaria Magura va depune actele in perioada urmatoare.

Asadar, sa intelegem ca inaugurarile au loc doar pe facebook dragi politicieni? La Bacau suntem obisnuiti cu indeletnicirea asta de catre Viziteu dar credeam ca doar la Bacau se practica propaganda pe retelele de socializare.

La final, la Magura nu exista o micropiata, da? Ca sa ne intelegem…

Share:

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.