Apel umanitar pentru copiii si batranii din Marasti si Brad. Cine este bacauanul care organizeaza pentru al 5-lea an consecutiv evenimentul

Sunt multi oameni minunati si altruisti si care dau o mana de ajutor ori de cate ori e nevoie. Mai cu seama in preajma sarbatorilor acestia vor sa uneasca mai multe suflete cu inima mare si sa aduca un gram de bucurie in casele celor mai putin norocosi.

S-a intamplat sa-l gasim si pe Onu Arsene, bacauanul care vrea sa ajute si cu prilejul acestor sarbatori pentru al 5-lea an consecutiv. Face acest lucru in zona satelor Marasti si Brad din comuna Filipeni si dupa cum ne povesteste el, e un an mai special.

Iata-ne ajunsi la al 5 an consecutiv in care vrem sa ajutam semenii nostri! Ca in fiecare an incercam sa facem ce putem pentru a oferi zambete copiilor si batranilor din zona Brad,Marasti. Anul acesta este mult mai trist si mai crunt decat ceilalți (razboiul din Ucraina) dar mai ales faptul ca biserica de lemn din Marasti,monument istoric cu o vechime de 200 de ani a ars in intregime.

Ca semn al milei lui Dumnezeu,Sfanta Masa a Altarului a ramas neatinsa de flacari.

In astfel de momente se dovedeste curajul si solidaridatea oamenilor.

Puteţi sprijini cu donaţii:

alimente de primă necesitate ambalate;

produse de igienă:

rechizite, carioci/creioane, cărţi noi, sau în stare bună;

Jucării noi sau folosite:

încălţăminte şi/sau îmbrăcăminte nouă;

încălţăminte şi/sau îmbrăcăminte folosite, cu rugămintea să fie spălate, ambalate şi sortate pentru un singur copil, sau mai mulţi copii din aceeaşi familie!” a spus acesta intr-o postare pe retelele de socializare.

Il puteti contacta pentru detalii pe facebook: Onu Arsene

Share:

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.