Lucian Bogdanel: „Pregatiti de iarna in judetul Bacau!”

Am inspectat, în această seară, utilajele/echipamentele de intervenție & personalul deservent din 4 districte ale Secției drumuri naționale Bacău: în contextul avetizării meteo cod galben (ninsori moderate), emisă azi la prânz, am verificat pe teren modul în care sunt mobilizați lucrătorii Drumurilor Naționale, cerându-le implicare maximă, fără jumătăți de măsură, pe tot parcursul sezonului rece” a declarat in aceasta seara prefectul Lucian Bogdanel.

La acest moment, SDN Bacău are în stocuri 4200 de tone de sare şi 470 de tone de nisip. Pentru intervențiile pe timp de iarnă Secția dispune de 13 utilaje proprii şi 44 închiriate. Toate autospecialele şi utilajele de intervenție au fost verificate şi nu prezintă probleme tehnice.

Din datele comunicate de conducerea SDN Bacău, în cursul nopții trecute s-a acționat cu 25 de utilaje ATB (auto cu lamă şi răspânditor), fiind consumate 147 de tone de sare.” a mai spus prefectul.

–––––-

AVERTIZARE METEO:

COD GALBEN 21.11/05:00 – 18:00, local in zona de munte a jud. Bacau, va ninge moderat cantitativ si se va depune strat nou de zapada, pe alocuri in jurul a 10 cm. In zona deluroasa si montana, trecator vor fi si precipitatii mixte si izolat se va depune polei. Local si temporar vor mai fi intensificari ale vantului cu viteze in general de 45-55 km/h.

Share:

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.