Deputatul Cristian Paul Ichim: „Bazinul de inot trebuie sa ramana al bacauanilor!”

Primăria Bacăului (și primarul, implicit) trebuie să înțeleagă că este administratorul întregului oraș și nu doar al unui grup de interese. Este inadmisibil, sub pretextul unei gestionări speciale a bazinului de înot de la Bacău, să li se pună taxe prohibitive copiilor care ar trebui să se poată bucura de facilitățile existente.

Obișnuința de a ridica garduri în jurul proprietăților administrației locale este veche și a dus la dezvoltarea unor satrapi locali care cred că, odată ce ajung în funcții, pot dispune de bunurile comunității. Îi cer primarului Lucian Viziteu să nu alunece pe acest drum și să își reconsidere de urgență deciziile și comportamentul în ceea ce privește modul în care va funcționa bazinul de înot al orașului” a spus astazi deputatul Cristian Paul Ichim.

Este imperios să asigurăm accesul tuturor celor care își doresc să facă sport, cu prioritate copiilor, care au nevoie de asta, și în același timp să putem avea o bază sportivă competitivă care să permită clubului local să se antreneze eficient. Dar sunt complet împotriva transformării acestui spațiu într-o afacere privată prin votul unor reprezentanți ai unor partide care pretind că sunt în competiție locală. De fiecare dată când funcționează aceste înțelegeri transpartinice, în spatele lor se ascunde un interes particular” a mai spus deputatul.

Bacăul trebuie să se îngrijească de cetățenii și copiii săi și să le asigure accesul la bazele sportive. Din acest motiv, nu doar că Primăria Bacăului nu ar trebui să închidă actualul bazin, ba ar trebui să se ocupe de deschiderea unuia nou. Lucian Viziteu ar trebui să demareze de urgență un studiu de fezabilitate pentru a avea în cel mai scurt timp un nou spațiu pentru cei care vor să facă sport. Consider acest subiect unul deosebit de important și voi supraveghea permanent activitatea administrației locale pentru a mă convinge că interese private nu afectează interesele cetățenilor orașului Bacău.” a spus in incheiere deputatul Cristian Paul Ichim.

Share:

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.