Serie de ciudatenii la Primaria Bacau. Un angajat a dat in judecata Consiliul Local! Dorin Chirilescu initiaza un proiect prin care se mandateaza un aparator!

Astăzi, cu sprijinul a 1/3 din consilierii locali, am depus documentele necesare pentru convocarea, în regim de urgență, a unei şedințe de consiliu local prin care să desemnăm un coleg care să angajeze un apărător în dosarul 2879/110/2022” a declarat consilierul Dorin Chirilescu in aceasta seara.

Despre ce este vorba în acest dosar? Şeful Direcției Juridice din Primăria Bacău a dat în judecată Consiliul Local şi cere desființarea în instanță a HCL 35/31.01.2022 privind acordarea stimulentului financiar de 1000 de lei nou-născuților băcăuani. Pare de necrezut, dar iată că aici s-a ajuns” a mai spus Chirilescu

Este necesar să ne apărăm corect în instanță şi voi folosi toate materialele acumulate până acum pentru a demonstra că şi băcăuanii au dreptul să primească acest stimulent. Mă şochează totuşi domnul Fantaza, care pare că joacă totul sau nimic prin acest demers” a spus acesta in incheiere.

Share:

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.