Apel public pentru reconstructia bisericii „Acoperamantul Maicii Domnului” din Marasti, cea care a ars pe 28 octombrie 2022

Bunul Dumnezeu randuieste pentru fiecare om sau comunitate o Cruce potrivita cu puterea lui de a rezista, nu pentru a se chinui ci pentru a urca de pe Cruce pe cer, pentru ca, in esenta, Crucea este o scara spre cer” a scris preotul Daniel Popoiu, paroh in Biserica „Adormirea Maicii Domnului” din Marasti cea care a ars acum cateva zile. Acesta a facut un anunt prin care cere sprijinul de care comunitatea oamenilor din Marasti/Filipeni are atata nevoie. O biserica noua unde batranii sa se poata ruga din nou.

O astfel de Cruce a fost oferita si Parohiei Marasti in data de 28 octombrie 2022, cand biserica de lemn, monument istoric, cu hramul „Adormirea Maicii Domnului” a ars in intregime. Ca semn a milei lui Dumnezeu, Sfanta Masa a Altarului a ramas neatinsa de flacari. In astfel de momente se dovedeste curajul si solidaritatea oamenilor, De aceea cu nadejde si gand de compasiune, din randuiala lui Dumnezeu ne dorim sa punem inceput bun unei noi constructii ce va deveni poarta a Cerului.

Asa cum frumos spunea parintele Vichentie Malau catre parintele Ioanichie Moroi, dupa ce a ars biserica de lemn de la Manastirea Sihastria: „A venit vremea sa se reinnoiasca ctitorii!” a mai spus Popoiu Daniel.

Va adresam cu recunostinta rugamintea de a ne sprijini cu orice ajutor va este cu putinta, pentru ca visul acestei comunitati sa devina realitate. Ne puteti ajuta donand orice fel de suma in contul Parohiei Ortodoxe „Adormirea Maicii Domnului” Marasti deschis la BCR Bacau in contul : RO03 RNCB 0026 1404 5831 0003

Dumnezeu sa va rasplateasca dragostea, bucuria si generozitatea” a spus acesta in incheiere.

Share:

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.