Șoc în lumea sportului! Acuzații de dopaj pentru Simona Halep!

Este șoc în lumea sportului. Cea mai importantă jucătoare de tenis din istoria României a fost suspendată, provizoriu, pentru dopaj. Agenția Internațională de Integritate în Tenis a luat această decizie în urma unui test pozitiv făcut la US Open în acest an, turneu la care a fost eliminată din primul tur. Știrea zilei a tulburat lumea sportului, iar reacțiile curg valuri. Presa internațională a prezentat cazul drept unul dintre cele mai mari și scandaloase din istoria acestui sport. Primul antrenor al Simonei Halep, Firicel Tomai, a comentat cazul la Realitatea PLUS.

„Sub nicio formă nu cred că ar fi apelat la așa ceva. Ea tolera greu și mineralele și alte lucruri banale. Nu cred că ar fi apelat la acest lucru”, a spus Firicel Tomai, primul antrenor al Simonei.

Întrebat cum ajunge un jucător ca Simona Halep să ingereze astfel de substanțe, Tomai a spus: „S-a mai întâmplat ca un fizioterapeut să-i dea un antiinflamator unui jucător. În cazul Simonei e ceva foarte interesant pentru că ea a fost testată în America înainte de US Open și în România. După, a pierdut meciul… este foarte interesant ce se întâmplă”.

Share:

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.