Manolache: „Viziteu nu vrea să înceapă să-și scrie demisia și luni să o depună?”

Incompetența lui Viziteu lovește, din nou, în cei mai nevinovați cetățeni ai orașului: copiii. Primarul tocmai s-a lăudat pe Facebook că au fost închise alte 8 locuri de joacă din municipiul Bacău!” a scris in aceasta seara consilierul PER Cristi Manolache pe facebook.

Este a doua vacanță consecutivă în care copiii băcăuanilor sunt privați de locurile de joacă! În vară, când s-a închis Parcul Nord, am fost și am vorbit cu cetățenii din zonă și apoi i-am prezentat domnului primar soluțiile la problemă. Dar, după ce că nu are habar ce trebuie să facă, conducătorul orașului nu vrea nici să asculte. După 2 ani de mandat, el e încă în faza de studii de fezabilitate… Și, așa, „etapizat” cum îi place dumnealui să facă lucrurile, parcurile din Bacău vor deveni o ruină… Și nici pentru municipiu nu întrevăd un viitor mai bun, în aceste condiții.

Oare nu vrea dumnealui să înceapă să-și scrie demisia și luni să o depună? Îl putem ajuta cu un model, ca să nu-și piardă weekendul, așa cum a pierdut 2 ani de mandat fără rezultate concrete pentru băcăuani!” a mai scris Cristi Manolache in postarea de pe facebook.

Share:

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.