Inaugurarea Centrului Cultural „Profesor Dumitru Tataru” in Magura

Momente încărcate cu emoție desăvârșită astăzi, la inaugurarea Centrului Cultural Profesor Dumitru Tataru, unde am primit oaspeți e seamă.” a declarat astazi primarul comunei Magura, Costras Iordache.

„Se spune că un om nu moare niciodată cu adevărat, câta vreme nu este uitat. Nicidecum nu va fi cazul domnului profesor Dumitru Tataru, care trăiește în amintirile noastre, care trăiește prin lucrurile și faptele pe care le-a lăsat în urmă.

Mai cred dragi măgureni, că o comunitate, deschisă, trăiește în primul rând prin oameni. Sigur, clădirile sunt importante, bisericile sunt importante, școala și dispensarul la fel, dar toate acestea sunt construite de oameni, iar la temelia unei construcții stau sufletul, dorința de a face, de a lăsa ceva în urmă, dăruirea, implicarea. Un astfel de om a fost profesorul Dumitru Tataru, pe care cei mai mulți dintre dumneavoastră l-ati cunoscut.

Despre ce am făcut noi aici, ca administrație, cu acest Centru Cultural, dați-mi voie să nu vă spun foarte multe. Dar să știți că a ieșit o treabă bună și trag nădejde că generatii întregi de tineri se vor bucura de această construcție, de activitățile care se pot desfășura aici. De altfel, îi invit pe toți cei care doresc să se implice, să dea suflet acestei construcții, să o transforme într-un loc al cunoașterii, al inițiativei, al veseliei dar și al seriozității.

De aici, pot pleca mai departe și pot spune oriunde îi poartă viata: Mi-am descoperit pasiunea la Centrul Cultural Profesor Dumitru Tataru din comuna Magura jud Bacău, acolo unde am crescut.” a mai spus Costras Iordache.

Share:

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.