„Generatii… Generatii”, expozitia de succes de la Galeriile Alfa. Care a fost aportul lui Sergiu Sechelariu.

Vineri de la ora 14.00, la Galeriile Alfa a avut loc vernisajul expozitiei „Generatii… Generatii”. A fost o intalnire intre mai multe generatii ale Liceului de Arta „George Apostu” care au terminat o academie de arta sau lucreaza in domeniu.

Expozitia va putea fi vazuta la Galeriile de arta Alfa timp de o luna de zile. Generatii de profesori si elevi ai liceului au lucrari exponate in aceasta locatie. Initiatorii, Carmen Moisei, prof. dr. Aurel Stanciu si Iosif Mititelu au fost incantati de reusita acestui eveniment si pentru Urban Blogging domnul prof. dr. Aurel Stanciu a declarat ca nu se astepta la acest lucru si abia asteapta sa pregateasca editia 2023 din timp si mai in detaliu. „N-am crezut ca va avea asa impact. Si astazi primesc telefoane si sunt intrebat cand facem alt eveniment. Pe WhatsApp primesc poze azi si mi se arata ca deja picteaza pentru expozitia de la anul. E incredibil” a declarat prof. dr. Stanciu pentru Urban Blogging intr-un interviu telefonic.

Profesorul Stanciu a tinut neaparat sa mentioneze numele domnului Sergiu Sechelariu, al carui diriginte a fost in clasele 5-8 si cu care s-a intalnit la revederea de 50 de ani a absolventilor de clasa a 8-a in ceea ce priveste suportul financiar adus atat revederii mentionate si care a avut loc acum cateva luni cat mai cu seama la expozitia de vineri la care Sergiu Sechelariu a venit cu sponsorizarea surpriza a protocolului.

Vorbisem cu el acum ceva timp si ii spusesem pe scurt despre expozitia de ieri. Am ramas uimit si placut surprins de gestul fostului meu elev care mi-a facut surpriza sa ne aduca cele necesare protocolului pentru eveniment. E un om altruist si are aceeasi personalitate cu care il stiam de cand mi-a fost elev„a declarat prof. dr. Stanciu.

Sergiu Sechelariu a fost alaturi de cultura bacauana de foarte multe ori si de evenimentele mai deosebite ca cel cu revederea clasei a 8-a din care a facut parte, a sustinut financiar mai multe expozitii locale de-a lungul timpului de la rame pentru tablouri, transport si necesarul pentru protocoalele evenimentelor. Domnul profesor Stanciu a mai spus deasemenea ca se asteapta ca pe viitor, Sergiu Sechelariu sa mai sustina si alte evenimente la care va participa sau pe care le va organiza.

Galeria foto de mai jos e realizata de Mihnea Baran

Share:

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.