Ivancea: ”Conducerea orașului Buhuși a dovedit că se poate!”

“Conducerea orașului Buhuși a dovedit în ultimii ani că are capacitatea administrativă necesară pentru a aduce dezvoltare acestei comunități! Din 2018 până anul acesta, 25 de obiective de investiții inițiate, implementate sau viitoare, din fonduri europene, guvernamentale sau de la Consiliul Județean Bacău sunt evaluate la 310.450 mil. lei.” a declarat astazi presedintele CJ Valentin Ivancea.

“ Însoțiți de primarul Vasile Zaharia, împreună cu europarlamentarul Dragos Benea, deputatul Ionel Floroiu, prefectul județului Lucian Bogdanel și inspectorul general IȘJ Anca Egarmin, am fost la o parte dintre proiectele investiționale care se derulează în Buhuși:
La Ambulatoriul integrat din cadrul Spitalului „Prof. dr. Eduard Apetrei”, prin POR 2014-2020, se fac lucrări de reabilitare, extindere & dotare cu aparatură, respectiv echipamente medicale – RMN, CT și un sistem PACS (Picture Archiving and Communication Systems), în valoare de 13,2 milioane lei;
Tot prin același program de finanțare, cu 14.9 milioane lei fonduri obținute, se reabilitează, modernizează și extinde Ambulatoriului Spitalului Orășenesc Buhuși. Stadiul lucrărilor la acest proiect este de 25%;
O construcție și-a schimbat destinația în grădiniță cu patru săli de grupă, grație proiectului de modernizare și extindere a acestui spațiu finanțat prin PNDL 2, cu 1,58 milioane de lei.” a mai spus Ivancea.

“Prin asocierile încheiate cu municipalitatea buhușeană, Consiliul Județean asigură cofinanțarea necesară atât pentru dezvoltarea infrastructurii de sănătate cât și a celei rutiere.”

“Singura modalitate prin care putem măsura performanța administrativă este concretizarea unor obiective în folosul cetățenilor. Echipa admnistrativă a orașului Buhuși dovedește prin proiectele pe care le implementează că pune comunitatea pe primul loc.

Astăzi, în cadrul Conferinței Orășenești a PSD Buhuși, ca urmare firească a performanțelor realizate, Vasile Zaharia a fost reconfirmat în funcția de președinte al Organizației orășenești PSD Buhuși. Îl felicit pentru modul în care transpune misiunea admnistrativă în investiții demarate, monitorizate și finalizate!” a spus în încheiere președintele CJ.

Share:

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.