Dorian Pocovnicu. Provocarea ce merita atentie. Omul potrivit la locul potrivit.

Daca e sa vorbim despre oamenii care tac si fac si daca tot ne-am apucat ieri sa asternem imaginea politicienilor locali (asa cum o vedem noi) zic ca merita din plin sa continuam cu un primar al unei comune vecine. Margineni. Dorian Pocovnicu e primarul interimar dupa ce M. Solot a fost condamnat definitiv intr-un dosar penal. Dorian Pocovnicu e fost jurnalist, subprefect, prefect si pana in 21 iunie 2022 director de programe la Aeroportul Bacau.

Un om care si-a pus amprenta profesionalismului din 2004 si pana astazi in multe proiecte judetene si ambitiile nu i-au jucat feste atat timp cat reusitele ii completeaza un CV impresionant. Fara scandaluri si fara paine si circ asa cum ne-au tot obisnuit majoritatea politicienilor ultimilor ani, Dorian a avut ocazia sa demonstreze inca o data ca se pricepe la administratie. Si a pornit lasand brusc ambreiajul fiind pe teren zi de zi indiferent ca a fost weekend sau sarbatoare. Si activitatea e ilustrata in detaliu si fara perdea in postarile de pe retelele de socializare acolo unde interimarul comunei Margineni explica lucrarile efectuate.

Actiuni de ecologizare, actiuni social-culturale (si nu sunt putine in comuna), dotari in laboratoare de informatica, infrastructura sportiva in scoli si autogospodarire cu utilaje din dotarea proprie. Dorian e greu de gasit in birou si de aceea glumim mereu spunand ca cine-l cauta il gaseste mai usor pe drumurile comunei acolo unde supervizeaza lucrarile incepute in mandatul lui Solot si continuand cu succes in mandatul sau de interimar. E un tip decent si care stie sa comunice, stie sa fie temperat si mai ales stie ca asta il ajuta. L-am provocat de cateva ori in trecut si nu a raspuns cu acelasi tais dovada ca e rupt din generatia politicienilor cu bun simt si educati pentru a face politica. Comuna Margineni are un plus imens cu Dorian la carma administratiei locale si o echipa careia i-a spus clar si raspicat: „Cui nu-i place ritmul sa plece acasa!”

Dorian e din bula politicienilor pe care-i doresti in comunitatea ta, e din aluatul ala bun si care n-a fost lasat peste normal la dospit, e omul care comunica excelent cu oricine si se poate mula pe orice administratie. A lasat in urma respect pe oriunde a calcat si asta pentru ca „implicare” e ceea ce l-a definit intotdeauna cel mai bine pe Dorian.

Succes pe viitor!

Share:

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.