Omul Ivancea si echipa de profesionisti cu care misca lucrurile in judet.

Un om angrenat in activitati social-culturale si care nu face rabat de la calitate. Un candidat la presedentia CJ care si-a tinut promisiunile si asta pentru ca acele promisiuni nu au fost fantasmagorice aidoma restului de candidati. Un om punctual, un om de cuvant si in acelasi timp unul care nu-ti face promisiuni daca nu stie sigur ca le poate indeplini.

Valentin Ivancea nu zambeste prea des sau mai degraba nu-l vedem facand asta din functia de presedinte al Consiliului Judetean Bacau pentru ca are mintea impartita in toate directiile. Programul lui de lucru functioneaza asemenea unui ceas elvetian si se zvoneste ca il are deja detaliat pe cateva luni inainte. Un profesionist asa cum spun mai toti cei care il cunosc. Si noi spunem asta pentru ca l-am cunoscut si ne-a lasat impresia ca e cel mai profesionist pe aceasta functie dintre toti ocupantii ultimilor 33 de ani.

Lucrurile in judet se misca foarte bine in ultimii doi ani si nu ne puteti contrazice. Circulam zilnic de-a lungul si de-a latul judetului de ani buni si vedem ultimele schimbari. Foarte multe scoli refacute din temelii, o infrastuctura moderna care apare usor-usor mai peste tot, poduri refacute de la zero, sali de sport, dispensare, centre sociale etc. Nu e intamplator ca judetul a intrat in santier de cand e sub carma lui Valentin Ivancea si lucrurile (unele dintre ele trebuiau sa fie facute pana acum) merg foarte bine.

Nu a intrat in circul dorit de Viziteu si asta drept dovada ca e un om scolit si educat. Nu a raspuns jignirilor venite din partea gastii useriste si dovada e aceeasi, educatia si cultura unui om care, spre deosebire de oamenii noi din politica, a pus mana si pe carte. Ivancea e figura care va ramane in istoria Bacaului ca si realizator, unul de proiecte asupra carora s-a aplecat din prima zi de mandat si care proiecte tind sa ne ridice din zona saraca a Moldovei.

Uitam sa mentionez despre echipa cu care a plecat la drum Valentin Ivancea, una care nu e formata din postaci si lipitori de afise si din oameni care au pupat talpile PSD-ului. Ivancea si-a construit o echipa de oameni competenti si care isi fac treaba la fel de profesionist precum o face el. Toate astea au dus la succesul celui considerat deja cel mai productiv presedinte de CJ de dupa ’89.

Share:

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.