Miroseanu raspunde cu „borduri” fostului primar Necula.

In primul rand, Miroseanu poate ca a uitat dar Cosmin Necula a fost pus director la SSPM de catre actuala administratie a Bacaului din care, credem ca face parte. Deci Necula a fost „montat” pe post si cu girul lui. Bine, omuletul nu stie sau nu pare ca stie pe ce lume se afla.

In al doilea rand, Cosmin Necula a explicat cu cifre oficiale ca acum se asfalteaza mai scump. Si nu ne repetam pentru ca bacauanii au citit despre asta. Miroseanu a incercat o postare astazi, una umila si demna de mila pentru ca practic si-a dat si singur nota 4 dupa ce Necula i-a acordat aceeasi nota ieri. Miroseanu ce a facut astazi? A pomenit de borduri! Bai nene, Necula ti-a explicat despre asfaltari. Alea mai ieftine cu SSPM pe contract.

„Bordurile” lui Miroseanu cica-s mai ieftine acum de cand face el poze prin Bacau, la brat cu directorii de scoli iubitori de liberalism. Dar pare ca nu intelegeti administrarea proasta facuta de actuala administratie si aratati in continuu spre fostele administratii. Lucru care va fi taxat de bacauani la viitoarele alegeri.

Puteati veni astazi cu o postare, de exemplu, din strada Metalurgiei, acolo unde firmele actuale contractate de Primarie isi fac „dezmatul” propriu cu lucrari de mantuiala. Dar nu, Miroseanu ne explica el cum Necula a dus Bacaul in jos in cei 4 ani de mandat. Oare sa nu observe ca Bacaul a fost tras in jos mai mult in doar ultimii doi ani de catre Luci si ai lui? Sa mai faceti cativa pasi dle viceprimar. Prin Bacau. Si sa stiti ca din masina Bacaul e frumos.

PS: Cine va pune sa postati ciudateniile astea penibile pe facebook? Un om profesionist la comunicare v-ar fi sfatuit sa stati calm in banca si sa nu incercati sa loviti in Necula pentru ca pierdeti pe mana dvs.

Share:

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.