Cosmin Necula. Set-game dramatic contra Miroseanu „baiet ascultator”

Administratia actuala ne-a anuntat cu surle si trambite ca a inceput marea asfaltare. Dupa doi ani in care nici macar nu s-a peticit.De fapt doi ani in care am savurat studii pe bani frumosi si nimic concret. Miroseanu iese pe teren pentru poze si face promisiuni pe care pare sa le uite a doua zi. Zilele astea a inceput sa ne explice dumnealui, baiat ascultator in partidul galbenilor si ajuns viceprimar in 2020 cum a practicat SSPM-ul preturi astronomice la asfaltari si peticiri si ce prost le-a executat. Nu stiu de unde a luat cifrele dar s-au dovedit eronate dupa ce fostul primar Cosmin Necula, actual director la SSPM a iesit astazi cu explicatii.

Necula a explicat cum a contractat Primaria doua firme private si care executa lucrarile cu 49% mai scump decat a facut-o anul trecut SSPM-ul. Gaura produsa la nivelul contractului? 500.000 lei! Profitul SSPM-ului merge la dispozitia CL asadar bani cu care municipalitatea putea sa mai faca cate ceva pe cand firmele private, doua la numar, vor pleca acasa cu profitul.

Miroseanu se afla intr-o eroare grava si se pare ca a fost informat gresit despre preturile mentionate de dumnealui. Daca e sa ne gandim la calitataea lucrarilor sa vedem ce executa firmele primate, fotografii facute de Gafiuc Nicolae astazi pe strada Metalurgiei si apoi sa comentam.

Nu stim inca daca lucrarile din imagine se numesc carpeli sau asfaltari insa se executa la preturi mai mari. Nu stim nici ce firma a executat lucrarile. Stim sigur ca Miroseanu nu a mai mers pe teren pentru fotografiere si propaganda si habar nu are cum se executa lucrarile.

Dupa ce useristii i-au plans pe angajatii SSPM acum ceva timp, s-au transformat in calaii acestora fara un motiv serios. Si vorbeau cei din administratie despre un nu stiu ce SMUP care ar face treaba si ar fi al Primariei Bacau si ar fi mai ieftin si ar avea angajati ai Primariei. S-a mai auzit ceva? Nu!

Astazi Miroseanu a incercat sa il loveasca pe Necula insa nu si-a pregatit bine lectia. Necula i-a transmis un fel de „4, stai jos” viceprimarului prin comunicatul in care a explicat cu dovezi preturile „astronomice” practicate de firmele contractate recent si nicidecum ale SSPM-ului.

Despre Necula poti spune ca nu a putut mai mult in timpul mandatului dar ceea ce a facut a facut si bine si legal si fiind atent la astfel de detalii. Si Necula n-a vrut sa fie baiatul ascultator al partidului care-ti spune cum sa te imbraci si cum sa vorbesti. Necula a fost barbat spre deosebire de administratia actuala si am mai repetat asta. Fostul primar a fost deschis la dialog si a invatat administratie in primii doi ani. Actuala administratie a Bacaului n-a reusit nici sa invete bine cladirea Primariei si s-au transformat in functionari publici pe facebook.

Asadar se vede cum se asfalteaza astazi domnilor? Cu firme private! Am blamat SSPM-ul ca lucra cu profitul pe masa Primariei? Am dorit externalizare cu orice pret in directii bine gandite? Ca logica n-o gasim in imaginile de mai sus si in preturile dezvaluite astazi de Cosmin Necula. Parfum de „cocosel” s-ar putea numi aerul aogant cu care actuala administratie incearca sa arate cu degetul spre fosta administratie. Si asta in momentul in care degeaba il numeam primarul ZERO pe Necula. Simtim pe pielea noastra astazi ce inseamna administratia braileanului aciuat in zona.

Si uite-asa mai aud din cand in cand pe strada cum spun bacauanii „Cat l-am blamat pe Necula, tot mai bine era cu el. Bai, se mai facea cate ceva!”. Miro… capul sus baiete. Sa-ti faci temele mai bine data viitoare. Deocamdata set-game Necula!

Share:

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.