Un băcăuan l-a dat în judecată pe Luci pentru a returna salariile! Conform contractului cu băcăuanii!

“Eram îngrijorat că nu-mi mai puteam urmări serialul preferat, “Aventurile lui Viziteu în ţara minunilor de pe facebook”.
Plăcerea mea deosebită, de critic on-line, este să compar minunile alea cu realitatea. Şi nu seamănă deloc, pentru că zero nu poate semăna cu nimic, imaginar sau nu” a scris pe facebook Marius Fundulea, cameraman de profesie.

“Aşa că mi-am zis prima oară că pe primar l-a străfulgerat vreo remuşcare, apoi şi-a suflecat mânecile şi s-a apucat de treabă adevărată, fără să mai trâmbiţeze. ‘Geaba să mai aştept cum se laudă cu terminarea (doar în închipuirea lui) a vreunui proiect început de Necula sau Stavarache! Nu, cârcotaşule, mi-am zis în sinea-mi vinovată, Viziteu o fi pe caii cei mari ai muncii responsabile de primar!
Dar m-am dumirit repede, iar dezamăgirea-mi crudă fu.
Primarul m-a scos din lista lui! Aşadar, şi-a dat seama că nu fac parte dintre cei 8% dintre băcăuanii care l-ar mai vota. De postările mele pe “direct”, a scăpat. Problema lui cea mai mare este că restul de 92% nu-l mai vor, aşa că a scăpat de pe-acuma de grija unui viitor mandat!
Şi să vă spun cum supărarea mea, pentru cei doi ani pe care Bacăul i-a pierdut cu el, îl va nimeri, totuşi, printr-o manevră de învăluire, demnă de tradiţiile militare ale Moldovei adaptate la vremurile moderne. Îl voi trimite o “nucleară” prin poştă – adică o plângere în instanţă pentru contractul său cu băcăuanii (vedeţi poza contractului), din care n-a respectat absolut nimic. Purtător de încărcătură, pe post de rachetă de croazieră, va fi un poştaş bionic (sper), ghidat de un dispozitiv gps, ca să nu-i greşească adresa. Îl va găsi, garantat, chiar şi în Brăila! Vreau despăgubire de 1 euro, adică aproximativ cât mi-ar reveni din toate salariile pe care le va returna Bacăului, aşa cum s-a angajat în acel contract.
Vă ţin la curent cu chestiunea! Staţi prin preajmă!” a scris în încheiere băcăuanul.

Share:

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.