4 milioane euro! Nereguli financiare la Primăria Bacău!

“20 de milioane de lei! Aceasta este suma totală a neregulilor financiare constatate de Curtea de Conturi la Primăria Bacău pentru anul 2021.

Raportul a fost bine ascuns la secțiunea diverse a ședinței Consiliului Local, dar am făcut abstracție de graba cu care primarul și unii dintre consilieri voiau să plece acasă și am dat citire câtorva dintre neregulile constatate de auditorii publici ai Curții de Conturi.

Printre aceste nereguli se numără găurile de la Serviciul de Taxe și Impozite Locale (venituri de tot felul neconstituite și neîncasate la bugetul local), deficiențe mari în ceea ce privește administrarea patrimoniului public, plăți nelegale pentru investiții și servicii publice, dar și proasta gestiune a lucrărilor de construcții din orașul Bacău” a spus Cristian Ghingheș învaceastă seară.

“Urmează să aflăm ce se va întâmpla în urma acestor fapte ilegale constatate și pe care unii nu le-au vrut rostite în Consiliul Local. Ghinion! Încă mai suntem vreo câțiva care apărăm bugetul local. Eu voi urmări foarte atent recuperarea prejudiciilor și rezolvarea problemelor consemnate în raportul Curții de Conturi.” a mai spus viceprimarul Ghingheș.

Share:

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.