Dorin Chirilescu vs. LuciDinBrăila. Astăzi o nouă rundă.

“Astăzi se va supune la vot a doua plângere prealabilă împotriva stimulentului pentru nou-născuții băcăuani, depusă de șeful Direcției Juridice, Ciprian Fantaza.” a anunțat astăzi consilierul independent Dorin Chirilescu.

“Primarul nu se lasă și continuă această luptă surdă prin subalterni, refuzând să achite celor aproape 200 de familii aproximativ 200.000 de lei, în contextul în care cere astăzi consiliului local aprobarea unei sume astronomice de aproape 2.000.000 de lei pentru iluminatul public de sărbători, din care atenție: 119.000 de lei doar pentru focul de artificii” a mai spus consilierul.

“Cât durează un foc de artificii? 60 de secunde? 90 de secunde?

În 90 de secunde, va topi mai mult de jumătate din banii pe care familiile de băcăuani care au adus pe lume in bebeluș îi așteaptă de luni de zile.

Fac un apel la colegii mei de la PNL, PSD, PP-USL, PER cei doi de la PRO România, PMP și viceprimarul Ghingheș care au votat și co-inițiat alături de mine acest proiect, să nu cedeze în fața primarului care, iată, se consideră peste consiliul local și refuză să pună în aplicare hotărârea, deși a fost amendat chiar și de prefect” a spus în încheiere Dorin Chirilescu.

Share:

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.