PNL-ul e iubit de directorii de scoli? Directorii fac deja campanie? In timpul programului de lucru?

Director de școală care, fățiș, alege să facă politică, în loc să se ocupe de educație și administrație? (Deloc) surpinzător “galbenul” Andrei Enache, director la Școala Gimnazială “Miron Costin” Bacău, s-a plimbat, în cursul dimineții, cu viceprimarul PNL Miroșeanu pentru a sta de vorbă cu cetățenii.

În loc să se ocupe de problemele administrative ale unității școlare directorul pnl-ist a chiulit de la program (8-16:30) și a preferat să îî țină trena viceprimarului la întâlnirea cu alegatorii. Îi reamintim pe acestă cale că suntem în anul 2022 iar campania electorală începe oficial peste aproximativ doi ani.

Ce este și mai grav constă în faptul că galbenul Andrei Enache avea și ore de predare la clasă, începând cu 9, de la care a chiulit trimițând în fața elevilor pe cineva fără calificare în disciplina pe care o predă. Trai neneacă! Să tot fii director, să fii scos de la ore, de la muncă chiar de viceprimarul PNL Miroșeanu pentru a face politică pe stradă…. politică ascunsă sub scuza grijii pentru cetățenii Bacăului…. Dar grija pentru elevi, pentru școala pe care o păstorește???

Share:

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.