PSD reaminteste „epoca neagra” a CRAB-ului din timpul manageriatului domnului Razvan Gaina.

PSD a reactionat dupa ce Mircea Fechet a facut declaratii publice in legatura cu demisia directoarei Nina Chiper de la CRAB. Acestia au reamintit aportul PNL la gaura de la CRAB si anume fostul manager Razvan Gaina.

Responsabilitatea „găurii” de la CRAB este a „managerului” Răzvan Găină, membru vechi al PNL Bacău, care a recepționat aducțiunea neconformă de la Valea Uzului şi, drept premiu, l-ați angajat ilegal la cabinetul viceprimarului PNL, Miroşeanu – amândoi cu dosar penal după această escrocherie administrativă, doar ptr. ca Găină al vostru să ajungă – prin efracție, nu prin concurs – şef la ABA Siret.

PSD Bacău nu poate primi lecții de la cel prin semnătura căruia certificatele verzi au fost alocate – în iulie 2020 – combinatului Liberty Galați, iar şpăgarul „Tablă” Alexe şi-a arvunit şpaga de 22 tone de tablă! Mai ții minte cum Alexe era prietenul şi colegul tău bun, cu care ai ticluit Ordinul 1401, de ați rămas în istorie cu șpaga de pomină în tablă zincată?

Şi, în caz că ai uitat, îți reamintim:

Nu cumva Găină al vostru e patronul Branpis care a „construit” rezerva de apă a Bacăului aşa de bine că nu funcționează nici astăzi, iar în caz de avarie apa nu ajunge nici la etajul 1?

P.S. – Dacă n-o să avem apă să ne spălăm îți promitem solemn că venim să facem duş la tine acasă, că tot e la modă!” se mentioneaza in comunicatul PSD.

Share:

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.