Luci induce în eroare băcăuanii. Propagandă pe facebook! Rezerva nu e ÎNCĂ în administrarea CRAB. Există obiecții și problemele tehnice nu-s rezolvate.

Luci a anunțat cu surle și trâmbițe: ”Gata! Crab a preluat Rezerva de apă!” Eronat. CRAB nu a preluat Rezerva încă. Nu a fost încă semnat procesul verbal de predare-primire.

Nina Chiper ne-a mai explicat încă o dată:

Ulterior HCL fiecare din cele doua parti trebuie sa isi desemneze comisiile de predare, respectiv primire a bunului. Din acest motiv am specificat la sedinta de CL de vineri ca imediat ce voi primi HCL voi convoca Comisia de evaluare din cadrul CRAB. La fel trebuie sa procedeze si primaria Bacau. Comisia va intocmi raportul de evaluare ce va sta la baza actului aditional la contractul de delegare si in baza caruia se va semna procesul verbal de predare primire. Pana la semnarea actului aditional/ procesului verbal de predare primire, CRAB NU are in administrare Rezerva.”

Deci…Rezerva nu e încă preluată de CRAB și votul din CL e doar un pas. Un pas mic dar problemele persistă la Rezerva de apă și urmează ca acestea să fie din nou inspectate de Comisia specialiștilor din cadrul CRAB. Doi dintre ei au refuzat până acum să semneze procesul de predare-primire din cauza problemelor tehnice.

Share:

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.