Rezerva de apă a intrat în administrarea Companiei Regionale de Apă.

În cazul nedorit al unei avarii pe conducta de aducțiune de la Valea Uzului, nu vom mai rămâne zile întregi fără niciun strop de apă la robinet.

Am adus acest proiect pentru prima dată pe masa consilierilor locali la sfârșitul lunii iulie și, de atunci, l-au respins de 2 ori, din motive pur politice.” a declarat primarul Viziteu dupa votul dat de consilkierii locali.

În cazul nedorit al unei avarii pe conducta de aducțiune de la Valea Uzului, nu vom mai rămâne zile întregi fără niciun strop de apă la robinet. Am adus acest proiect pentru prima dată pe masa consilierilor locali la sfârșitul lunii iulie și, de atunci, l-au respins de 2 ori, din motive pur politice. Decizia a venit ca răspuns la dovezile aduse chiar de către CRAB pentru ceea ce eu am tot repetat: neadministrarea conformă a rezervei de către operatorul de apă poate deveni un pericol pentru băcăuani. În ciuda contrelor politice, aleșii din Consiliul Local Bacău și-au înțeles rolul și au deblocat o situație care, în cazul în care ar fi continuat, ne-ar fi afectat pe toți în egală măsură.” a mai spus Viziteu.

Share:

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.