Zama si Enache au incercat in zadar sa-l sustina pe Carol in sedintele de CL Cleja. In timpul programului din Primaria Bacau?

Imaginile sunt de la o sedinta a CL din Cleja. Astea au loc in timpul saptamanii, la ore care nu depasesc programul de lucru. Logic, Intuim ca doi angajati ai Primariei Bacau au fost prezenti la aceasta sedinta in timpul programului. Doi proaspeți angajați de către Viziteu, Zamă Robertson din Onești și Enache Neculai (navetiști) fac politică. Aceștia s-au deplasat în com.Cleja pentru susținerea vicepreședintelui USR, Carol Alexof la ședințele de CL.

Nu i-au purtat noroc deoarece Prefectul Bogdănel l-a demis din funcția de consilier local. Cei doi salariați ai Primăriei Bacău apar in filmările postate de Carol Alexof pe pagina personala de facebook.

Enache Neculai …probabil se deplasa spre domiciliul din Sascut. Zama poate ca tot spre Onesti via Adjud.

Ne putem gandi si la asta.

Cei doi sunt angajați ca director și subaltern la Direcția Baze Sportive a Primăriei Bacău….și probabil desfășurau o acțiune politică de „comando” în timpul programului. Stim…avem imaginatia bogata dar nu-i depasim pe useristii care sperau cica sa aiba un viceprimar in Cleja. Istoc le-a dat peste nas „oamenilor noi” ai politicii locale. Prefectul le-a amintit acestora ca functia de consilier nu e o joaca.

Share:

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.