Bacaul incotro? Ce avem si ce ne asteapta in 2024?

Iata ca au trecut doi ani de administratie useristopenelista, acea constelatie ce anunta minuni in 2020. Pactul facut de acestia doar pentru alegerile locale dupa cum declarau la acea vreme sefii celor doua partide sa dovedit necastigator pentru bacauani.

Desi acestia blamau pe atunci vehement gasca pesedista care a hacuit institutiile locale, in cei doi ani de administratie nu au facut altceva decat sa perpetueze practica PSD. Au dat mana cu oricine doar sa le iasa jocurile si vedem asta in impotenta politico-administrativa a momentului.

Avem un Bacau mai neprietenos ca oricand si in acelasi timp un Bacau care nu atrage investitii. Un Bacau ce isi fugareste indirect tinerii in strainatate sau in alte comunitati unde administratiile stiu sa atraga forta de munca calificata. Practic nu avem nimic nou asa cum anuntau „oamenii noi” in 2020 si scuza acestora e in continuu aruncata in ograda PSD. Iau tinut astia frana trasa braileanului Luci in momentul in care viziunea acestuia putea dobora Clujul sau Oradea. De Timisoara nu mai zic.

Suntem praf si poate ca Stavarache s-a anuntat in cercul de prieteni candiudatura din 2024 in momentul in care stie el ceva. Stie ca Luci nu mai poate face minuni in 2024 si orice alt candidat il poate bate la fundul gol. Nici nu mai conteaza dosarele penale avute de acesta cat incompetenta braileanului ce a sufocat electoratul bacauan.

PSD nu si-a „tras” deocamdata un posibil candidat si asta e un alt avantaj pentru orice candidat posibil. Sergiu Sechelariu e deasemenea o piesa grea in alegerile din 2024 dupa ce a prins locul doi in 2020. Nu ne vom mira daca vom avea o lista de candidati cu notorietate in 2024, fie ea si una negativa de vreme ce avem un zero barat in fruntea administratiei acum.

Noi in ce directie ne indreptam? Incotro Bacaule?

Share:

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.